Menu’s worden enkel per tafel geserveerd.
Bij groepen vanaf 8 personen vragen wij u te kiezen voor een menu.

Menu Loncin

€ 110
Met aangepaste wijnen € 145

Gemarineerde Sint Jakobsvruchten met vinaigrette van champagne en limoen, Iraanse kaviaar -Les coquilles St.-Jacques marinées au champagne et citron vert, caviar d'Iran
Tarbot met eekhoorntjesbrood en citroenmelisse- Le filet de turbot aux cèpes et citronelle
Gebakken ganzenlever met perziken - L' escalope de foie d'oie aux pêches
Wilde patrijs gebraden in druivenblad - Le perdreau sauvage rôti à la feuille de vigne
Kaasschotel - Les fromages affinés par nos soins
Waaier van nagerechten - Le grand dessert
Het zijn economisch zware tijden en daarom hebben we speciaal voor u het menu Business “Meating” samengesteld. Dit menu wordt elke dag geserveerd (behalve op zaterdag en feestdagen) en is zowel ‘s middags als ‘s avonds verkrijgbaar.

Business "Meating"

Voor € 35 / p.p.
Voorgerecht, hoofdgerecht, dessert dat dagelijks wordt samengesteld volgens marktaanvoer.


Maandmenu

€ 83/p.p., huisaperitief, huiswijnen en koffie inbegrepen
Supplement champagne als aperitief: € 3
Met aangepaste wijnen i.p.v. de huiswijnen: € 8 supplement
Terrine van ganzenlever met compote van appeltjes en pistache - La terrine de foie d'oie, compote de pommes et pistaches
Gegrilde Sint jakobsvruchten met blanke boter van koningskruid en tomaten - Les coquilles St.-Jacques, beurre blanc au basilic et tomates
Wilde eend met sinaasappel - Le canard à l ' orange
Verrassingsdessert - Le dessert "surprise"

Verrassingsmenu

6-gangenmenu dat wordt samengesteld volgens marktaanvoer.
Wordt op uw vraag voorgesteld aan tafel.
€ 62/p.p. - Met aangepaste wijnen: € 92/p.p.


Indien u bij een menu het dessert wenst te vervangen door kaasschotel, is er een supplement van € 5/p.p.
Supplement kaas èn dessert is € 11/p.p.
Indien u het dessert wenst te vervangen door kaas, stellen we het op prijs om ons dit op voorhand mee te delen (ten laatste wanneer we uw hoofdschotel komen afruimen).

Gelieve ons te verontschuldigen mocht een bepaald gerecht in een menu niet voorradig zijn, we werken immers enkel met dagverse grondstoffen en zijn dus afhankelijk van de marktaanvoer.

Hebt u last van een allergie? Geen nood, we kunnen uw gerechten hiervoor aanpassen.
Wel graag een seintje van u wat wel en niet mag, zodat we weten waarmee rekening te houden.
Dank voor uw begrip.

Gelieve ons te verontschuldigen indien een bepaalde wildsoort niet voorradig is, aangezien wij enkel werken met ECHT WILD, dus zijn we afhankelijk van wat de jagers schieten.
Tevens dient u er nota van te nemen dat wij niet verantwoordelijk kunnen worden gesteld indien u bij het verorberen van uw wildgerecht een hagelkorrel aantreft.